Mobilé Internationaal

Welkom op de pagina van Mobilé Internationaal

De belangstelling voor internationaal zakendoen neemt door de toenemende mondialisering steeds meer toe. Om aan deze vraag tegemoet te komen organiseert Mobilé Business Kringen Nederland regelmatig internationaal getinte bijeenkomsten. Om hieraan optimaal gestalte te kunnen geven wordt daarvoor soms samengewerkt met andere partijen. Zo is er o.a. een samenwerkingsverband met de Netherlands African Business Council (NABC).

Ook organiseert Mobilé Business Kringen Nederland / Internationaal incidentieel bijeenkomsten in, of reizen naar, het buitenland. Zo zijn er contacten met België, Ierland en India, alsook met Rusland en enige andere voormalige oostbloklanden.

Uiteraard kunt u een internationale bijeenkomst van Mobile Business Kringen Nederland / Internationaal ook als gast of introducé van een lid bijwonen. De voorwaarden daarvoor zijn afhankelijk van het evenement.

Nieuwsbrieven
20 september 2017

Nieuwsbrief najaar 2017

Nieuwsbrief najaar 2017

AankondigingenNieuws
14 september 2017

Eindejaarsbijeenkomst op landgoed Bronbeek

Het Koninklijke landgoed Bronbeek fungeert dit jaar als de unieke locatie voor het afsluiten van het Mobilé netwerkjaar 2017. Het door Koning Willem III geschonken landgoed, gelegen tussen de Veluwe en het IJsseldal heeft grootse historische allure. Het landgoed met een weelderige tuin herbergt o.a. Museum Bronbeek, Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen, enige bijzondere architectonisch gebouwen – met paleis als hoogtepunt – en een schitterend congrescentrum met restaurant en serre. Voorlopig programma: ontvangst, korte rondleiding, lezing door Paul Jacques Verhoeven (directeur) of Hans van den Akker (conservator), netwerken en buffet. Waarschijnlijk thema: “Biedt ons verleden perspectief aan het heden?” Deelnemen aan de…

AankondigingenNieuws
12 juli 2017

Golfdag 14 september 2017

Ook dit jaar zal er weer een golfdag plaatsvinden. Ditmaal bij Golfclub de Scherpenbergh in Lieren. Meer weten? Bezoek onze speciale informatiepagina over deze golfdag. Hier kunt u zich ook inschrijven: www.smbk.nl/golfdag