Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Kring Vuursche 3 november 2017

3 november 2017 tussen 12:00 & 15:00

Met bijzonder veel genoegen nodig ik jullie uit voor de bijeenkomst van onze Kring Vuursche op vrijdag 3 november 2017 vanaf 12 uur op onze locatie Restaurant De Goede GooierCrailoseweg 151, 1261 AA Blaricum.

Thema: Vanuit je essentie richting geven aan je leven en werk.

Spreker: Theo Buijsrogge

We hebben de afgelopen keer uitgebreid met elkaar gesproken over hoe wij met onze Kring Vuursche verder willen, waarbij Theo Buijsrogge zich als spreker aanbood voor onze eerst-volgende bijeenkomst van 3 november aanstaande. Dit aanbod hebben wij begrijpelijk direct aangegrepen en bijzonder graag kondig ik Theo hierbij aan.

Theo is van oorsprong een analytische geschoolde ingenieur (Cum Laude Delft) die succesvol carrière maakte in de bouwwereld. Een bijzondere situatie zette in 2005 zijn leven op zijn kop en was de aanleiding zich te verdiepen in de achtergrond van menselijk gedrag en het hoe en waarom van onze ervaringen. Bij die zoektocht ging er een hele nieuwe wereld voor hem open die sterk afweek van de gangbare paradigma’s en veel inzichten en verklaringen bood. Het bracht hem via de wetenschap en spiritualiteit bij de essentie van ons bestaan.

Daarbij ging het hem niet alleen om het opdoen van nieuwe inzichten vanuit verschillende perspectieven, maar was hij vooral geïnteresseerd in de praktische toepassing hiervan. De wens om het gedachtengoed praktisch overdraagbaar te maken inspireerde hem het op te schrijven. Zo ontstond het boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk. Het geeft een integraal inzicht, van de essentie van ons bestaan tot de praktische toepassing hiervan voor mensen en organisaties.

Met zijn nieuw verworven inzichten verzorgt hij nu naast interim-management ook advies, coaching en training.

12.00 uur      inloop en ontvangst gasten

12.30 uur      graag uiterlijk 12.30 uur aanwezig zijn

13.00 uur      voorgerecht

13.15 uur      presentatie door Theo Buijsrogge

13.45 uur      voortzetting lunch

14.15 uur      introductie nieuwe gasten, nazit

15.00 uur      einde

Uiteraard reken ik op je komst en ik zou het bijzonder op prijs stellen, wanneer je ditmaal ook weer eens een (vrouwelijke) introducé meeneemt, die mogelijk belangstelling heeft voor dit onderwerp en misschien enthousiast wordt voor een lidmaatschap van onze Kring. Gaarne zie ik de aanmelding van jou zelf en je introducé zo spoedig mogelijk tegemoet.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan secretariaat@stichtingmobile.nl.

Graag tot 3 november en hartelijke groeten,

Frits Beunke

Voorzitter Kring Vuursche

Routebeschrijving

Komende uit de richting van het Knooppunt Eemnes op de snelweg A1, neem je afslag 8 Blaricum, om aan het einde van de afrit linksaf te slaan in de richting van Blaricum. Na ongeveer 300 meter bij de stoplichten rechtsaf de N527 (Crailoseweg) volgen gedurende 1.2 kilometer (dus niet het bord Blaricum volgen) en je vindt het Restaurant aan je rechterhand.

Vanuit de richting Amsterdam neem je de afslag 8 Blaricum en onderaan de afrit sla je rechtsaf de N527 op om vervolgens ongeveer 1,4 kilometer deze weg te vervolgen (dus niet het bord Blaricum volgen). Aan je rechterhand zie je Restaurant de Goede Gooier.

 

 

Gegevens

Datum:
3 november 2017
Tijd:
12:00 & 15:00
Evenement Categorie: