Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kring Veluwe

10 februari 2023 tussen 15:00 & 18:00

Sommigen vinden Kerst en Oud en Nieuw heerlijke dagen vol met feestelijkheden en diners. Anderen vieren het sober en houden het klein en intiem. Weer anderen vinden het helemaal niets, of hebben er zelfs een hekel aan. Hoe het ook zij, 2022 heeft ieder van ons achter zich gelaten en het nieuwe jaar is al enige weken ‘in gebruik genomen’. Wat zal 2023 brengen? Er zijn in het klein en in het groot wel allerlei voorspellingen gedaan, maar niemand kan ons (gelukkig) zekerheid bieden. Wat wel zeker is, is dat somberheid niemand verder helpt. Een goede vriend zei onlangs “Alex, optimisme is een plicht”. Dat ben ik van harte met hem eens.

En wie zorgt er meer voor optimisme dan zij die van het “maken van optimisme’ hun beroep hebben gemaakt in de vorm van allerlei evenementen. Het is ‘feestelijk’ dat Theo Gerrits van Theo Totaalorganisatie onze gastspreker wil zijn op onze eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. Theo zal: “Optimisme is een plicht” toelichten op basis van 35 jaar ervaring die hij heeft met ‘mensen naar de zin maken’. Dat dit met vallen en opstaan gepaard gaat laat zich raden.

Thea Theo zal ons op geanimeerde wijze deelgenoot maken van zijn ‘mooiste, leukste en lastigste klussen en herinneringen’. Als vanouds staat vragen en discussiëren natuurlijk weer vrij!

Theo was o.a. verantwoordelijk voor de opening CODA museum (met toen nog Koningin Beatrix), opening van de fietsbrug De Freule (winnaar tweede prijs nationale evenementen) en organiseerde jarenlang de Kanaalconcerten met Het Gelders Orkest en gasten als Karin Bloemen, Ellen ten Damme, Liesbeth List, Frank Boeijen en Carel (de traan) Kraayenhof. Theo maakt ons vertrouwelijk deelgenoot van enige memorabele, grappige en onverwachte momenten uit zijn lange carrière. Vanzelfsprekend is interactie ook nu weer volop mogelijk.

Uiteraard is er ook nu weer voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje onze private en / of zakelijke beslommeringen op vertrouwelijk wijze met elkaar te delen.

Programma
15.00 uur Inloop en ontvangst
15.30 uur Theo Gerrits, informeel samenzijn en interactie
18.00 uur Einde

Introducés
Introducés zijn ook nu weer welkom, maar s.v.p. graag even aanmelden via ons secretariaat.

Gegevens

Datum:
10 februari 2023
Tijd:
15:00 & 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Het Achterom
Mariastraat 2h
Apeldoorn, 7311 HL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 203 4132
Bekijk de site van Locatie