Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kring Vuursche

4 oktober 2019

Op 4 oktober zal Mr. Jeroen Meijer onze gastspreker zijn. Jeroen studeerde cum laude af aan de Universiteit van Nijmegen en is als advocaat werkzaam bij NautaDutilh N.V. in Amsterdam in een commerciële procespraktijk. Jeroen houdt zich bezig met geschillen die zich concentreren in en rondom een onderneming. Naast zijn baan als advocaat heeft Jeroen lange tijd op hoog niveau gesport. Hij beoefende intensief goalball, een Paralympische sport voor blinden en slechtzienden. Hoe is het om als advocaat met een visuele handicap een baan op de Zuidas te combineren met (top)sport? Jeroen zal ons er over vertellen.

Omdat de lezing plaatsvindt op dierendag, neemt Jeroen ook zijn blindengeleidehond Mees mee. Met plezier praat hij ons bij over leven en werk van zijn blindengeleidehond. Wat doet de Zuidas met zijn hond? Is het daar allemaal zo clichématig als het vaak lijkt? U hoort het op 4 oktober, net als al het andere wat ter tafel komt.

Met bijzonder veel genoegen nodig ik jullie dan ook uit voor de bijeenkomst van onze Kring Vuursche op vrijdag 4 oktober 2019 om 12 uur op onze vaste locatie.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2019
Evenement Categorie: