Boottocht

25 augustus 2017

Schipnaam: Ms. Silver Cloud. Adres: Oostwaard 30, 3602 AA Maarssen
Intro

Met bijzonder veel genoegen nodig ik je uit voor de komende bijeenkomst van onze Kringen Vuursche en Veluwe, en wel op vrijdag 25 augustus 2017 vanaf 14.45 uur maar op een andere locatie dan te doen gebruikelijk, te weten aan de Oostwaard 30, 3602 AA Maarssen. 

Wij gaan wederom varen met Ms. Silver Cloud over de rivier de Vecht langs statige buitens en zullen aan het einde van de middag deze mooie vaartocht afsluiten met een barbecue aan boord van het schip. Om 18 uur zullen wij weer afmeren in Maarssen en kan iedereen het weekeinde beginnen.

Programma

Je wordt uiterlijk om 14.45 uur verwacht aan de Oostwaard 30, 3602 AA Maarssen en om 15 uur zullen wij vertrekken ongeacht eventuele laatkomers!!!

Het tenue advies luidt smart casual!

Invités

Uiteraard reken ik op je komst en ik zou het bijzonder op prijs stellen, wanneer je ditmaal ook weer eens een (vrouwelijke) introducé meeneemt, die mogelijk enthousiast wordt voor een lidmaatschap van Mobilé. Voor een introducé op deze bijzondere bijeenkomst brengen wij € 50,= in rekening. Wij zien je aanmelding (met of zonder introducé) graag tegemoet.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar secretariaat@smbk.nl of secretariaat@stichtingmobile.nl.